recept voor 4 personen
Benodigdheden:
8 bruine boterhammen
4 plakken kaas
4 plakken ham of kip
krop sla
1 komkommer
2 grote tomaten
4 eetlepels mayonaise of yoghurt
Bereidingswijze
Rooster de boterhammen of als je het lekker vind gebruik je verse boterhammen. Was de sla, tomaten en komkommer, snijd de komkommer en tomaten in plakjes. Droog de sla voordat je het op je brood legt.
leg 2 of als je handig bent 4 boterhammen op een plank, beleg deze met sla, tomaten en komkommer. Leg nu de kip en kaas op de boterhammen. smeer de andere 4 boterhammen in met mayonaise of Yoghurt. leg de boterhammen bovenop met de mayonaise naar beneden. maak een nette stapel door de boterhammen tussen je handen recht op elkaar te houden. Snijdt de boterhammen schuin door. Leg de boterhammen op een schaal. Of pak de boterhammen in bakpapier of in een broodtrommel. Dan blijven ze lekker lang vers en neem ze mee