Kindermaaltijden voor KDV en BSO zonder toegevoegde E-nummers

Aanmelden KDV of BSO

Het verstrekken van warme maaltijden op kinderdagverblijven levert een belangrijke bijdrage aan het aanleren van gezonde voeding aan kinderen. Daarnaast gaan ze met een gezonde voeding naar huis en hebben ze een grote meerwaarde voor de ouders. Het is een geweldige manier om de avond met het hele gezin te beginnen.

Oliviereetgezond.nl biedt gezonde kindermaaltijden voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Werk je voor KDV of BSO? Heeft u interesse in warme kindergerechten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. 

Vul dan onderstaand formulier in om te informeren naar de mogelijkheden. We werken al samen met verschillende organisaties in de regio Rotterdam, dus kom zeker eens langs om te zien hoe dat op locatie gaat.
Hoe heet de KDV of BSO organisatie?
Waar is de vestiging of organisatie gevestigd?
Wat is je functie binnen de organisatie?
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Bestel de maaltijden van volgende week wekelijks als KDV of BSO locatie. Het online bestelformulier vult u eenvoudig in met uw locatie-account. Hierna ontvangt u automatisch een bevestiging dat u uw bestelling heeft geplaatst. Facturering achteraf is eenvoudig en gemakkelijk op basis van uw bestelling.

Geen verspilling!

Door elke vrijdag bestellingen op het juiste moment door te geven, kunnen wij op het juiste moment bij de leverancier bestellen zodat er niet te veel of te weinig eten gemaakt moet worden. Zo voorkomen we voedselverspilling en sparen we het milieu

Bereiding maaltijden.

Kindermaaltijden kunnen gemakkelijk worden bereid in een kinderdagverblijf met behulp van een oven of magnetron. De verpakking is speciaal ontwikkeld met het oog op hittebestendigheid en kan opgewarmd worden tot 100°C.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram