Kindermaaltijden voor KDV en BSO zonder toegevoegde E-nummers

Gezonde eetgewoonten bij kinderen stimuleren: Een leuke en educatieve aanpak

Als ouders willen we allemaal dat onze kinderen gezonde eetgewoonten hebben. Het kan echter een uitdaging zijn om ze ervan te overtuigen dat ze voedzame opties moeten kiezen in plaats van bewerkte voedingsmiddelen. Olivier Eet Gezond heeft de missie op zich genomen om kinderen op scholen en naschoolse programma’s van gezonde maaltijden te voorzien. Om kinderen nog meer aan te moedigen om te leren over gezonde voeding, heeft Olivier Eet Gezond onlangs vier nieuwe kleurplaten aan hun website toegevoegd, gemaakt door Kleurrijk-Kinderrijk.

Gezonde eetgewoonten zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Kinderen die gezond en evenwichtig eten, hebben meer kans op een gezond gewicht en een betere algemene gezondheid, nu en in de toekomst. Kinderen voedzame maaltijden en snacks geven kan ook hun concentratie, humeur en energieniveau verbeteren.

Nieuwe Kleurplaten!

De nieuwe kleurplaten van Olivier Eet Gezond zijn een uitstekende manier om kinderen te stimuleren om te leren over gezonde voeding en ze tegelijkertijd te vermaken. Kleurrijk-Kinderrijk (klik voor insta!) heeft vier unieke pagina’s gemaakt die verschillende gezonde voedingsmiddelen laten zien, zoals fruit en groenten, en kinderen aanmoedigen om ze in te kleuren met heldere en felle kleuren. Deze pagina’s zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam, omdat ze kinderen helpen te leren over de voordelen van gezond eten.

Hoe krijg je toegang tot de kleurplaten?

Om toegang te krijgen tot de nieuwe kleurplaten kunnen lezers naar https://oliviereetgezond.nl/kleurplaten/ gaan. De kleurplaten zijn gratis te downloaden en kunnen worden uitgeprint zodat kinderen ze thuis of in de klas kunnen inkleuren. Ouders kunnen deze kleurplaten gebruiken als een leuke en leerzame activiteit tijdens het bereiden van gezonde maaltijden, waardoor het gemakkelijker wordt om kinderen aan te moedigen gezonde keuzes te maken.

4 september 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram