Let op
1 ei en de helft van de panko 30 gram is om te paneren.
Meng de helft van de Panko 30 gram met de smeerkaas en roomkaas met 1 ei tot een homogene massa
Vorm hier kleine balletjes van. ( grote burgers kan natuurlijk ook, maak er dan vier)
Kinderen vinden dit een leuk klusje
Druk de balletjes een beetje plat zodat je een soort koekje krijgt.
Klop het andere ei los in een kommetje met een vork
Doe in weer een ander kommetje de helft van de overgebleven panko of broodkruim of paneermeel
Doe nu de koekjes een voor een eerst door het ei en dan door de panko. Leg ze apart op een schaal
Maak een anti aanbak pan warm op het vuur.
Voeg een klein scheutje olie toe in de pan en bak de kaasburgertjes aan beide zijde mooi goudbruin.
Je kunt eten bij een stamppot of lekker op een broodje of met sla en tomaten als een lunch gerecht. Zelf eet ik ze het liefst met een frisse salade en een klein beetje mosterd.