Kindermaaltijden voor KDV en BSO zonder toegevoegde E-nummers

Maaltijd bestellen bij je KDV of BSO

Wie kent het niet? U komt na een drukke werkdag thuis en er moet nog een gezonde maaltijd op tafel. Of uw kinderen moeten naar hun sportclub en er is niet voldoende tijd om goed te eten. Bij Norlandia Kinderopvang bieden we een gezonde maaltijd aan. Uw kind eet de maaltijd bij ons op locatie, of u neemt de maaltijd mee. Als u thuis komt heeft u alle tijd om aan uw kinderen te besteden!

Een gezonde maaltijd

Norlandia Kinderopvang wil u graag helpen. We bieden dan ook een Gezinsdiner aan op de opvanglocatie. Wij werken samen met Olivier Eet Gezond: een enthousiast bedrijf dat gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt.

Eet u een hapje mee?

Het Gezinsdiner voor uw kind(eren) start tussen 17.00 en 17.15 uur op de locatie aan een gezellig gedekte tafel. Bij het Gezinsdiner op locatie verzorgen wij ook iets te drinken en een toetje van de dag.

Bestelwijze:

Hieronder maakt u de keuze voor een éénmalige bestelling of voor een terugkerende bestelling per week. U kunt een terugkerende bestelling altijd wijzigen of beëindigen via uw persoonlijke account.

Abonnement annuleren of pauzeren:

Door hieronder in te loggen met je accountgegevens kan je onder het kopje abonnementen zien of deze te pauzeren of annuleren is.

Standaard maaltijden kunt u elke dag, via het bestelformulier, tot 16:00 bestellen. Wij leveren de volgende dag een verse maaltijd op de desbetreffend locatie. Een maaltijd to-go (500 gr) kost € 7,50, een standaardmaaltijd (250 gr) kost € 4,25.

Heeft u al een account?

Wilt u een abonnement pauzeren of annuleren? Log dan in met uw account!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram